Milyen ipari szektorok használnak Salgó polcrendszert?

Az elmúlt évek során azt tapasztaljuk cégünknél, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az ipari szektorok részéről a stabil, időtálló Salgó polcrendszerek beszerzésére. Mostani írásunkban bemutatunk öt olyan feljövőben lévő B2B szektort, ahol egyre nagyobb igény mutatkozik a Salgó állvány és polcrendszerekre.

Salgó polc és állvány rendszerek az irattárakban

Partnereinktől számtalanszor halljuk, hogy Magyarország a papírok országa. A törvényi előírások szinte minden szektorban megkövetelik a dokumentumok megőrzését egy meghatározott ideig. Számtalan irat megőrzésének ideje 5 évnél is több időt vesz igénybe. Itt kezdődnek a problémák. A nagy mennyiségű iratot valahol valamilyen formában tárolni kell. Számtalan vállalkozás bérel erre külön helyiséget, de idővel ez is kevésnek mutatkozik. Ennek a problémának az egyik megoldása, a tárolási rendszer átalakítása masszív, időtálló állvány és polcrendszerek segítségével. A Salgó polcrendszer erre lett feltalálva. Napjainkban számos területen használják az iratok tárolására. Néhány ezek közül: kórházak, múzeumok, könyvelő irodák, állami cégek munkaügyi és könyvelői részlegei, lakóházak közös képviselete, tűzvédelmi vállalkozások stb.

Salgó polcrendszerek a múzeumokban

A múzeumok részéről egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a Salgó polcrendszerek és az ebből építhető tároló és pódium rendszerek iránt. Napjainkba azt tapasztaljuk, hogy a múzeumok menedzsmentje olyan tartós tároló eszközrendszerek beszerzésében gondolkodik, amely hosszú távon megoldja a műkincsek, dísztárgyak, kiállítási tárgyak tárolását. A Salgó polcrendszerből építhető tároló és kiállítási polcok napjainkra olyan szintű fejlesztési rendszeren mentek keresztül, hogy a múzeumba látogató vendégek nem is veszik észre, hogy a tárgyakat bemutató vitrin rendszer alapja Salgó elemekből épül fel.

A Store Design Kft. számos polcrendszert tervezett eddig is a múzeumi szektorban tevékenykedők részére (pl: Szentendrei Skanzen, Türr István Múzeum - Baja, Dornyay Béla Múzeum és Bányászati kiállítóhely – Salgótarján stb.) és a legújabb fejlesztések (speciális szellőztetés, egyedi megvilágítás, biztonságtechnikai megoldások stb.) segítségével egy új dimenziót nyit a múzeumi tárolások világában.

Store Design Kft. - polcrendszerek tervezése és kivitelezése múzeumok számára

Salgó állvány és polcrendszer a webáruházak raktározási rendszerében

2010 –óta évről évre növekszik a webáruházak száma Magyarországon. Szinte már nem létezik olyan terület, ahol nem találkozunk ezzel az üzleti modellel. A sportruházattól kezdve az élelmiszereken át a műszaki eszközökig minden megvásárolható online. Azonban sokan nem tudják, hogy milyen komoly logisztikai rendszer működik a színfalak mögött. Azok a cégek, akik komolyabb raktárkészlettel rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik a szoftveres rendszer mellett a tárolási rendszerüket is.

A Salgó polcrendszerek igazán közkedveltek a webáruházak raktározási rendszerében. Ezen típusú vállalkozások a Salgó Polcokat számos kiegészítőkkel (polcosztó, kidőlésgátló, borítólemez, áttolásgátló, címketartó stb.) együtt vásárolják, mert ennek segítségével gyorsabbá és átláthatóbbá tudják tenni a raktározási folyamatok fizikai részét. A nagyobb termékek részére raklapos állványrendszereket alkalmaznak, amelyek a Salgó polcokkal kiegészítve biztonságos raktározást tesznek lehetővé.

Salgó Polcok a műhelyek szolgálatában

Napjainkban a kisebb nagyobb szerelésre szakosodott műhelyek kezdik belátni, hogy a minőségi szakosított tárolást a klasszikus Salgó polcrendszer segítségével lehet a leghatékonyabban kivitelezni. A helyiség kihasználás mellett könnyen átláthatóvá válik a javításhoz szükséges eszközök tárolása is. Például egy gépjármű javító műhely egyszerűen el tudja különíteni egymástól a csavarokat, alkatrészeket, folyadékokat, tisztító eszközöket és szerszámokat a Salgó polchoz vásárolható kiegészítők segítségével. Ezzel időt, pénzt és helyet takarítanak meg. Segítettünk már olyan elektronikai eszközöket szerelő vállalkozásnak is, ahol a javításra érkezett termékek tárolása, hely hiány miatt a földön történt papír címkével ellátva.

A Salgó polcrendszer megtervezésével és beépítésével átláthatóbbá és hatékonyabbá vált a javítás folyamata, mert minden a helyére került. Így a javítási idő lerövidült és a szerviz több munkát is el tudott vállalni, amely több bevételhez juttatta a vállalkozást. Egy egyszerű tárolási rendszer, a komplex szervizelési folyamatot nyereségesebbé tudta varázsolni.

Salgó és raklapos állványok a logisztikai csarnokok világában

Aki egy kicsit is bele lát a futárcégek, autóalkatrészek vagy a logisztikai cégek világába, tudja, hogy óramű pontossággal kell végrehajtani a feladatokat annak érdekében, hogy a vevő időben megkapja a megrendelt áruk. Ezek a cégek komoly logisztikai csarnokokban raktározzák az árukészletet. A nehezebb áruk raktározása raklapos állványrendszerek segítségével történik, a kisebb termékek elhelyezését számtalanszor Salgó polcrendszerrel vagy Salgó pódiummal illetve Salgó galériás rendszerrel oldják meg. Az ilyen kaliberű vállalkozások kizárólag minőségi, stabil, acélból készült raktártechnikai eszközöket hajlandók alkalmazni, mert számukra ez biztosítja a megfelelő tárolási feltételeket.

Salgó és raklapos állványok a logisztikai csarnokok világában - Store Design Kft.

Rövid összegzés

A Salgó polcrendszer egyre több B2B (ipari) szektorban tevékenykedő vállalkozás raktározásában kap kiemelkedő figyelmet. A nagyobb mennyiségű irattal dolgozó cégek mellett, logisztikai cégek, futárcégek, webáruházak, múzeumok és más szolgáltatók is előnybe részesítik más polc rendszerekkel szemben. Ha az Ön vállalkozása tárolási problémákkal küzd, vagy csak szeretné átláthatóbbá tenni az eszközök sokaságát, keressen meg minket elérhetőségeinken keresztül. Harminc év szakmai gyakorlattal a hátunk mögött gyorsan és professzionálisan megoldjuk a felmerülő problémákat.

 

Salgó polcrendszerre van szüksége? Kérje árajánlatunkat!