A legtöbb emberrel már biztosan előfordult, hogy a gépjárműve meghibásodott és kénytelen volt új alkatrészt vásárolni valamelyik autóalkatrészeket forgalmazó vállalkozásnál. Sokan nem is gondolják, hogy ezek a cégek milyen komoly raktározási rendszereket üzemeltetnek, amelyeknek az egyik tartó pillére a Salgó polc és a belőle építhető polcrendszer vagy pódium. Miként használják az autóalkatrész kereskedők a Salgó polcokat a gyakorlatban? Írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.


Salgó polcok, polcrendszerek a kórházak szolgálatában. A legtöbb ember el sem tudja képzelni, hogy mennyi irat és lelet keletkezik naponta egy kórházi munkafolyamat során. Ezeket az iratokat a törvényi előírásoknak megfelelően huzamosabb ideig tárolni kell. Milyen iratok keletkeznek különböző osztályokon? Hogyan oldják meg a kórházak ezeknek az iratoknak a tárolását? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos információt.


Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt mondhatjuk, hogy egyre több érdeklődés mutatkozik a fémszekrények iránt a vállalkozások mellett a magánszemélyek részéről is. Számos olyan kérdést fogalmaznak meg, amelyek mások számára is érdekesek lehetnek. Ezen gondolati vonalon elindulva úgy határoztunk, hogy írásunkban most megválaszoljuk a fémszekrényekkel kapcsolatban feltett kérdéseket.A legtöbb ember, mikor meghallja a Salgó polc nevet, rögtön a klasszikus fém polcrendszer (Dexion vagy Salgó) jut eszébe. Kevesen tudják, hogy a Salgó elemekből igazán komoly állvány és tároló rendszerek építhetők. Ezeket a fém állványrendszereket az üzleti szektorban számos helyen használják. Ilyenek például a csarnokok, raktárak, könyvelő irodák és még jó néhány területet lehetne megemlíteni. Milyen állványrendszerek építhetők Salgó elemekből? Írásunkban most ezeket mutatjuk be részletesen.