Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Salgó polc, csavaros

Népszerűsége több mint 60 éve rendíthetetlen. A Salgó csavaros állványrendszereknek egyszerűségükben és megbízhatóságukban rejlik. A Salgó polcot úgy fejlesztették ki, hogy szabvány elemeit később cserélni, bővíteni illetve variálni lehessen. Magas teherbírás és strapabíró kivitel jellemzi. A Salgó csavaros polc választható horganyzott és porszórt kivitelben a helyiséggel harmonizáló színekben. A csavaros Salgó polcok polckapoccsal könnyen összeállíthatók, könnyen szétszedhetők. Felhasználási területe változatos, különböző teherbírásának köszönhetően kiválóan helytáll raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, otthonában.

Szerelési segédlet
Letöltés
NINCS KÉP

Profil
KÉP

Csavarkötésű Salgó polc
KÉP

Saroklemez
KÉP

Talplemez
KÉP

Kötő és rögzítő elemek
KÉP

Kiegészítők

Profil

A Salgó polc profilok gyors megoldást kínálnak egyszerű és speciális raktártechnikai konstrukció építéséhez egyaránt. Készíthető belőlük Salgó polcos állvány, irattári állvány, lépcső, galéria, térelválasztó, asztal. A Salgó polc profilok felhasználásával nagy teherbírású pódium és dobogó is készíthető, nemcsak állványok oszlopaként(láb) funkcionál, hanem önnálló elemként, pl. csarnok tartóoszlopa és rácsos tartószerkezetként is felhasználható. Gyorsan összeszerelhető és rendkívül stabil. A profilok horganyzott, illetve többféle RAL porszórt színben is rendelhető.

Salgó polc profilok:
Salgó P140 Keresztmetszet: 34x34x1,75 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P160 Keresztmetszet: 40x40x2 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P225 Keresztmetszet: 41x62x2 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P260 Keresztmetszet: 45x66x2,5 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P345 Keresztmetszet: 43x87x43x2 mm;Hossz: 3048 mm
Salgó merevítő Keresztmetszet: 38x2 mm;Hossz: 3048 mm
Salgó pánt (lyukasztott laposacél) 38x2 mm;Hossz: 3048 mm

Salgó Polc

Salgó polcot a profilhoz csavarral rögzítjük, és saroklemezekkel stabilizáljuk az állványrendszert. Salgó polcos állványrendszer funkcióváltozás esetén polcállító kapocs segítségével bővíthető és a Salgó polcok így egyszerűen rögzíthetők. Polcállító kapoccsal a polcközök tetszés szerint állíthatók. A Salgó polcok terhelhetősége szükség szerint 90 és 300 kg között változhat. A Salgó polcok készülhetnek perforált változatban, amiben a polcosztó lapok, illetve a pálcák helyezhetők.

Saroklemez

A Salgó polcrendszerek stabilitását, a Salgó polcok megfelelő rögzítését biztosító elem. A sarokelemek mennyisége nagyban változik a mezőnkénti polcok számától(pl. négy Salgó polcos állvány esetén alsó és alulról a harmadik Salgó polc rögzítése szükséges saroklemezzel). A felső Salgó polcot soha nem építünk saroklemezzel. Anyaga: kiváló minőségű, hidegen hengerelt acél. Felülete, igény szerint lehet horganyzott vagy porszórt kivitelű.
Horganyzott kivitelben a salgó saroklemezek ára kedvezőbb.

Talplemez

A Salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott, vagy porfestett.

Salgó talplemezek szimpla kivitelét az fűzött mezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó szimpla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el. Salgó talplemezeket dupla kivitelét az alapmezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó dupla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el.

Kötő és rögzítő elemek

A rögzítést M8x16-os csavarral és hozzátartozó 8-as anyával végezzük. Kulcsnyílás 13-as, a szerelést célszerű csillag és villás kulcs segítségével végezni. A polckapocs a kiválasztott szintre egyszerű oldalfordító muzdulattal a Salgó profil perforált osztásába helyezhető és a profil hosszanti irányával párhuzamosan beigazítandó.

Kiegészítők

Címketartók

Áttolásgátló

Kidőlésgátló

Polcosztó

Borítólemez


Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Salgó polc, kapcsolható

A kapcsolható Salgó polcokat úgy fejlesztették ki, hogy szabvány elemeit később cserélni, kompozíciójukat variálni lehessen. Magas teherbírás és strapabíró kivitel jellemzi. Választható horganyzott és porszórt kivitelben a helyiséggel harmonizáló színekben. A csavarmentes (kapcsolható) Salgó polcos állványrendszerek könnyen összeállíthatók, könnyen szétszedhetők. Felhasználási területük változatos, különböző teherbírásának köszönhetően kiválóan helytáll raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, otthonában. A csavarmentes (kapcsolható) Salgó polcos állványrendszerben a csavarokat gerendák, és polckapcsok helyettesítik.
 
        
        
        
                             


NINCS KÉP

Keret
KÉP

Kapcsolható Salgó polc
KÉP

Kapcsolható talplemez
KÉP

Kötő és rögzítőelemek

Keret

Az előre szerelt keretek gyors megoldást kínálnak sztenderd és speciális konstrukciókhoz. Csavarmentes(kapcsolható) Salgó polcos állványok, asztalok kialakításához. Az elemekből készíthetünk egy, illetve többszintes rendszert, gyorsan összeszerelhetők és rendkívül stabilak. A keretek, Salgó polcok horganyzott, illetve porszórt kivitelben készülnek, de különböző RAL színekben is rendelhetők.

Salgó polc

Minden Salgó polc egy gerenda párral alkot egy tároló szintet egyúttal teherviselőként és merevítőként funkcionálnak. A többszörösen peremezett és préselt merevítéssel ellátott gerendák, Salgó polcok horganyzott, illetve porszórt kivitelben készülnek, de különböző RAL színekben is rendelhetők. A Salgó polc a keret oszlopába és a tartógerendába illeszthető. Minden Salgó polc és gerenda perforált az opcióként rendelhető polcosztó lapok, illetve a pálcák számára.

Talplemez

A Salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott, vagy porszórt.

Polckapocs

A polckapocs a keret oszlopába illeszthető. Az állványrendszer bővítésénél egyszerűen a megfelelő kiválasztott szintre behelyezzük, és a Salgó polcot ráültetjük. Kivitel horganyzott.


   A raktári polcok fontos szerepet töltenek be a szerszámok, termékek épségének megóvásában!

Több vállalkozásban is előfordul, hogy a nagy mennyiség miatt bizonyos árucikkeknek vagy szerszámoknak már nincs helyük a raktári bútorzaton. Ilyenkor, az esetek többségében a földre teszik ezeket az eszközöket, termékeket, vagy a dolgozók a munkaterületen rakosgatják egyik helyről a másikra őket. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy ez hosszú távon nem csupán a munkavégzés kárára megy, hanem az eszközök, árucikkek minőségén is ronthat. A helytelen tárolástól sérülhetnek, szennyeződések érhetik ezeket a tárgyakat. Nem ritka, hogy emiatt válnak használhatatlanná, ezért kidobásra kerülnek, pótlásuk plusz kiadással jár, ez pedig anyagilag komoly hátrányokat is eredményezhet. Éppen ezért fontos körültekintőnek lenni, és, ha a cégvezetők azt tapasztalják, hogy nem áll már rendelkezésre kellő hely a tároláshoz, szerezzenek be mihamarabb a területre új raktári polcokat!

A raktári polcok segíteni fognak abban, hogy a bővülő szerszám- vagy árukínálatnak megfelelő tárolási körülményeket teremthessenek a területen. A berendezések védelmet nyújtanak a szennyeződésekkel, sérülésekkel szemben. Ebből kifolyólag arra következtethetnek a cégvezetők, hogy a raktári polcok fontos szerepet töltenek be a tárgyak minőségének megőrzésében. Emiatt befektetésként is lehet tekinteni a berendezések megvásárlására. A raktári polcok megbízhatók, strapabírók, jelentős mennyiségű terméket, szerszámot képesek tárolni. A rendezett, átlátható raktár a munkavégzésre is jó hatással lesz. Mivel nem kell kerülgetni a földön tárolt tárgyakat, nincsen akadálya annak, hogy a dolgozók hatékonyan végezhessék el feladataikat, ráadásul a balesetek miatt sem szükséges aggódni. A raktári polcok hosszú távon gondoskodnak a helyes tárolásról, használatukkal átlátható körülményeket teremthet a létesítményen belül.

Ne kössön tovább kompromisszumot a kialakult helyzettel, szerezze be tőlünk a raktári polcokat, és gondoskodjon minden termék, szerszám, irat megfelelő tárolásáról! A berendezéseket kedvező áron vásárolhatja meg tőlünk. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a polcokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Salgó polcok   Eladó salgó polcokat keres? Jó helyen jár!

Legyen szó irattárakról, műhelyekről vagy raktárakról, a salgó polcok nélkülözhetetlenek a területükről, mert praktikus megoldást kínálnak a tároláshoz. Beszerzésük sajnos nem mindig olyan egyszerű, ugyanis sok vállalkozás közelében nem találhatók olyan kereskedések, ahol eladó salgó polcok lennének a kínálatban. Ilyen esetben nem ritka, hogy az interneten, magánemberek hirdetéseit veszik szemügyre a vállalkozók, azonban ez igencsak kockázatos lehet, hiszen nem tudni pontosan, hogy a termékek milyen állapotban vannak. Elöregedett, hiányos polcrendszerrel igencsak balesetveszélyes körülményeket lehet teremteni, ez pedig akadályozhatja az adott területen a hatékony munkavégzést. Amennyiben Ön is eladó salgó polcokat keres, hosszú ideje, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok cégnek jelent nehézséget eladó salgó polcokat találni, vállalkozásunk fontosnak tartotta, hogy elindítsa saját webshopját. Ezen keresztül könnyedén meg tudja tekinteni termékkínálatunkat, és ki tudja választani azokat a berendezéseket, amikre szüksége lesz a mindennapi munkavégzés során. Az eladó salgó polcok állapota miatt nem kell aggódnia, ugyanis tőlünk valóban megbízható, masszív termékeket vásárolhat. Ezzel a vásárlási lehetőséggel rengeteg időt és energiát tud spórolni: egyrészt befejezheti a kutatást a polcokért, másrészt sehova sem muszáj utaznia ahhoz, hogy megvásárolja a berendezést. Többféle eladó salgó polc közül is válogathat kínálatunkban, így nálunk biztosan megtalálja az ideális tárolóbútort. Cégünkre hosszú távon számíthat: ha a jövőben úgy alakulna, hogy szükség lenne még a berendezésekre, bátran kereshet bennünket, mi folyamatosan állunk a rendelkezésére.

Ahogy vállalkozásunkkal, úgy eladó salgó polcainkkal is hosszú távra tervezhet. Ismerkedjen meg termékeinkkel, fedezze fel a kínálatot, és rendelje meg azokat a berendezéseket, amikre szüksége lehet a raktárban, műhelyben vagy irattárban! A polcok kedvező áron szerezhetők be tőlünk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Salgó polcok   Salgó állványok minden vállalkozás számára!

Új vállalkozást indít? Szinte mindegy is, hogy milyen tevékenységgel foglalkozik majd, Salgó állványokra előbb-utóbb szüksége lesz!

Nyilvánvaló, hogy vannak olyan cégek, amelyeknek nincs szüksége hatalmas tárolási kapacitásra, és a Salgó állványok épp ezt a célt szolgálják, de ha olcsó, tartós és megbízható polcokra van szükség, akkor a Salgó kínálja a legjobb megoldást. Egy raktárból, műhelyből, vagy akár boltból viszont nem hiányozhatnak, mondhatni kötelező a beszerzésük, hiszen a rengeteg áru tárolását meg kell oldani valahogy, és ha kicsi az alapterület, akkor csak felfelé lehet terjeszkedni. A Salgó állványokkal ez megoldható, sőt, akár meg is lehet velük sokszorozni a tárolási kapacitást, és mivel könnyedén variálhatók, a helykihasználás is maximális lehet a segítségükkel.

A Salgó állványok alapvetően kétféle típusban készülnek: a csavaros, illetve a csavarmentes (kapcsolható) változat egyaránt beszerezhető. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, de egy olyan raktárban, ahol fontos a könnyű átalakíthatóság, és meglehetősen gyakori is, hogy módosítani kell a kialakításon, a kapcsolható lényegesen jobb választás, mivel néhány mozdulattal szét-, illetve összeszerelhető, és az sem jelent problémát, ha csak egyetlen polcot kell feljebb, vagy lejjebb helyezni. Meglepő lehet, de a teherbírása is nagyobb, mint a csavaros változaté, így egyre népszerűbb is.

Amennyiben Salgó állványokra lenne szüksége, válasszon bennünket! Attól függően, hogy hol szeretné használni őket, választhat a horganyzott, illetve porszórt változat, valamint a csavaros és a kapcsolható közül, és számos kiegészítő termékkel, illetve szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére. Rendelését könnyedén leadhatja a honlapunkon, a kérdéseit pedig kollégáink válaszolják meg: vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Salgó polcok   Minőségi raktári polcot keres? Salgó!

A Salgó nevet mindenki ismeri, és mindenkinek a raktári polcok jutnak eszébe, ha meghallja ezt a szót, ám kevesen vannak, akik többet tudnának róla mondani, mint hogy szürke, fém és polc. Az alapvető tulajdonságai természetesen közismertek, de a története már kevésbé.

A neve alapján azt gondolhatnánk, hogy a Salgó raktári polc 100%-ban magyar termék, de ez csupán arra utal, hogy Salgótarjánban kezdték el gyártani annak idején. A teljes név már árulkodóbb lehet: Dexion Salgó. A történet 1937-ben kezdődött Londonban, ahol az ausztrál születésű mérnök, Demetrius Comino megalapította a Dexion Ltd. nevű cégét, ami görög nyelven azt jelenti: "helyes". Eredetileg a nyomdaipar számára dolgoztak ki hatékonyságot növelő megoldásokat, de Comino elégedetlen volt a hagyományos, fából készült raktári polcokkal, így kísérletezni kezdett az acéllal egy tartósabb polcrendszer érdekében. 1939-ben megbízást adott a birminghami Accles & Pollocknak, ami gyártani kezdte a találmányát, ám a második világháború közbeszólt; 1947-ben indult újra a gyártás északkelet Londonban, Chingfordban.

Természetesen azóta több fejlesztésen is átesett a Salgó raktári polc, és a kezdetben is számos pozitív tulajdonsága mostanra számtalanná változott. Aki használt már ilyet, az tudja, mire számíthat: a tartósság, a könnyű szerelhetőség és a nagy teherbírás alapvető tulajdonságai közé tartozik. A nagy teherbírás ellenére azonban a Salgó raktári polcok könnyedén felállíthatóak, illetve szétbonthatóak.

Amennyiben minőségi raktári polcokat szeretne vásárolni, válassza a Salgó polcrendszert, és garantáltan nem fog csalódni! Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Salgó polcok   Kevés a hely, de nagy a belmagasság? Vásároljon többszintes állványrendszert!

Egyre többféle áruval rendelkezik, és akkora a mennyiség, hogy már nem férnek el a raktárában? Ne gondolkodjon egy másik raktár bérlésén! Ha a belmagasság megengedi, érdemesebb inkább többszintes állványrendszert vásárolnia, amivel gyakorlatilag megduplázhatja a tárolási kapacitást, ráadásul előnyösebb kialakításúvá is változtathatja a raktárát.

A többszintes állványrendszerek gyakorlatilag olyanok, mint egy galéria, amilyeneket nagy belmagasságú lakásokban lehet látni, csak ipari felhasználásra készülnek. Mind az alsó, mind a felső szinten kialakítható polcrendszer, és attól függően, hogy mekkora a csarnok belmagassága, akár meg is lehet háromszorozni a munkaterületet, illetve a tárolási kapacitást. A szerkezet igen masszív és nagy teherbírású, így akár a súlyosabb raktári tételek tárolására is alkalmas. A többszintes állványrendszerek a saját lábaikon állnak, így nem teszik ki az épületet plusz terhelésnek, és mivel szabvány szerint készülnek, plusz elemek megvásárlásával tovább bővíthetőek a későbbiekben.

Ha a többszintes állványrendszer felső szintjén rendezi be az irodáját, akkor nem csak elkülönülhet a munkafolyamatoktól, de be is láthatja az egész területet, ráadásul a biztonság miatt sem kell aggódnia, mivel a galéria stabil, és a hozzá tartozó lépcső, vagy létra is tökéletesen megfelel a munkavédelmi előírásoknak. Mindemellett a többszintes állványrendszer esztétikus is, ezért nem csak raktárakban, de akár modern, nyitott, loft irodákban is alkalmazható a munkaterület megkétszerezésére, amennyiben elegendő hozzá az épület belmagassága.

A cégünktől megvásárolható többszintes állványrendszerek segítségével Ön is megoldhatja a tárolási problémákat, és mindezt egyszerűen, új raktár bérlése nélkül, ráadásul kedvező áron teheti! Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciaképeinket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot! Kollégáink várják a hívását!

Salgó polcok   Milyen felhasználási lehetőségei vannak a Salgó polcrendszereknek?

Salgó polcrendszerekkel a legtöbb esetben raktárakban lehet találkozni, hiszen erre találták ki őket. Strapabíróak és könnyen karbantarthatóak, de nem csak erre alkalmasak, hiszen az otthonokban is hasznukat vehetjük, sőt, akár dizájnelemként is funkcionálhatnak!

A Salgó polcrendszerek egyrészt a kamrában, tárolóban, garázsban vagy a pincékben használhatóak, hiszen a tárolás eszközei mindenhol, vagyis akár az otthonunkban is. A legtöbb Salgó polc szürke, vagy horganyzott acél, de némi munka befektetésével ez könnyen változhat: fémfelületeken alkalmazható festékek segítségével egészen különleges hatást lehet elérni egy Salgó polcrendszerrel. Az ipari felhasználásról eszünkbe juthat az indusztriális lakberendezési stílus, és egy ebben a stílusban berendezett lakásnak a Salgó polcrendszerek gyakorlatilag központi elemei lehetnek.

Mivel a Salgó polcrendszereket többféle méretben lehet beszerezni, illetve sokféle variációban lehet őket összeállítani, akár térelválasztóként is fel lehet őket használni, és mivel a szín is megváltoztatható, gyakorlatilag bármilyen térben elhelyezhetőek, csupán a körülöttük lévő bútorokat kell figyelembe venni. Ha fehér, szürke, vagy fekete polcokat vásárolunk, akkor szinte bármilyen színű bútorzat jól mutat körülöttük, de ha egy erőteljesebb színt választunk, például sárgát, vagy pirosat, akkor már jobban oda kell figyelni, mit helyezünk el a közelükben, viszont így a szoba fókuszpontjává válhatnak.

Érdemes kihasználni a tartósságukat és strapabíróságukat, hiszen míg egy faforgácslapból készült polcrendszer néhány év után már nem képes ugyanazt az esztétikai értéket képviselni, mint újkorában, addig a Salgó polcrendszerek évtizedekig is bírják. Ha esetleg megsérülnek, könnyedén ki lehet cserélni az adott részegységet egy újra, hiszen évtizedek óta gyártják őket ugyanabban a formában, és ez valószínűleg még sokáig így is marad.

Ha Meggyőztük, és szeretne Salgó polcrendszert vásárolni az otthonába, vagy kérdése lenne, illetve a rendelés menetéről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Salgó polcok   Biztonságos körülmények az irattárban, raktárban? Minőségi salgó polcokra lesz szüksége!

Előfordul, hogy bizonyos irattárakban, raktárakban már nagyon régi, elhasználódott berendezéseket használnak az árucikkek, iratok tárolásához, ideiglenesen vagy akár hosszabb távon is. Ez elsősorban a biztonság szempontjából nem túl jó választás, ugyanis a régi polcok, szekrények rendkívül veszélyesek. Másodsorban ezekkel a berendezésekkel nem igazán lehet átlátható rendet tartani a helyiségen belül. Az elhasználódott bútorzat helyett inkább biztonságosabb berendezésekre van szükség, mégpedig minőségi salgó polcokra.

Salgó polcokkal senki sem kerülhet veszélybe az irattárban vagy a raktárban, ugyanis ezek a berendezések szászázalékban megbízhatók. Rendkívül masszívak, strapabírók, óriási teherbírással rendelkeznek, így nem fordulhat elő, hogy balesetet okoznának, vagy a polcaik leszakadnának a túl nagy tehertől. Stabilak és ami a legfontosabb, hogy a minőségi salgó polcok valóban hosszú távon képesek kiszolgálni a vállalkozást, így egyúttal befektetésként is tekinthet a megvásárlásukra. Ezekkel a berendezésekkel nem lesz nehéz fenntartani a rendet. Saját szisztéma szerint bárhogyan elrendezheti az iratokat, árucikkeket a területen, így bármit megtalálhat rövid idő alatt, ennek köszönhetően a munkájában százszázalékot fog majd nyújtani.

Érdemes tehát a salgó polcok megvásárlására időt és energiát fordítani, hiszen a berendezések használatával minden szempontból kifogástalan munkakörülményeket tud teremteni, ami a vállalkozás hatékony működését segíti elő. Garantáljuk, nem fog csalódni termékeinkben!

Tapasztalja meg Ön is a minőségi salgó polcok előnyeit, szerezze be kínálatunkból a színvonalas berendezéseket, és rendezze be az irattárat, raktárat! A salgó polcok felhasználásának a cégek esetében csakis az igények szabhatnak határt. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Salgó polcok   Salgó polcokat vásárolna kedvező áron? Jó helyen jár!

A salgó polcok óriási népszerűségnek örvendenek, számtalan vállalkozás irattárában és raktárában megtalálhatók, de nem ritka, hogy szerelőműhelyeket rendeznek be velük a szakemberek. Az, hogy ennyire népszerűek ezek a berendezések, elsősorban teherbírásuknak köszönhető, másodsorban annak, hogy könnyedén a bővíthetők és szétszedhetők. A salgó polcok népszerűségét a kereskedések is megérezték: manapság már rengeteg helyről beszerezhetők, azonban természetes, hogy a vevők többsége kedvező áron szeretne hozzájutni a salgó polcokhoz. Ha Ön is kedvező ajánlatot keres, nem kell tovább kutatnia, ugyanis tőlünk megfizethető áron tudja beszerezni a szükséges berendezéseket!

Mivel tisztában vagyunk a salgó polcok népszerűségével, szeretnénk, hogy bárki számára elérhetővé tegyük a berendezéseket, így egyetlen irattárban, ipari területen, raktárban sem jelent gondot az átlátható elrendezés megvalósítása. A salgó polcok kedvező árát igyekszünk hosszú távon megőrizni, hogy a jövőben is minél több vállalkozásnak nyújthassunk segítséget.

A kedvező ajánlat minden vállalkozás számára elérhető, de kifejezetten ajánljuk induló cégeknek, amik nemrég jelentek meg az üzleti világban. Ezeknél a vállalkozásoknál eleinte nagyon oda kell figyelni a kiadásokra, hiszen könnyedén kifuthatnak az anyagi keretből. Kedvező árú salgó polcainkkal ez nem fordulhat elő!

Salgó polcaink abban az esetben is ideális megoldást nyújtanak, ha le kell cserélnie a raktári vagy irattári berendezéseit, rövid időn belül. Ajánlatunk hozzájárul ahhoz, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie az elhasználódott polcokkal, szekrényekkel. Salgó polcainkra hosszú távon számíthat, így a megvásárlásukra egyúttal befektetésként is tekinthet.

Fedezze fel széles kínálatunkat, és vásároljon tőlünk salgó polcokat kedvező áron! Amennyiben kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, szakértő kollégáink készséggel mindenben állnak az Ön rendelkezésére!

Salgó polcok   Ügyeljen rá, hogy mindig eredeti Salgó polcot válasszon!

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások egyik fő kihívása, amivel meg kell küzdeniük, az a tárolás feladata. A raktárak, kisebb-nagyobb tárolóhelyek azért vannak, hogy ott az árut ne csak raktározzák, de közben meg is tudják őrizni annak eredeti és sértetlen állapotát, miközben a raktározással kapcsolatos feladatok menedzselése is fontos. A minőségi Salgó polcok használata szinte egy csapásra megold minden, a fentiekkel kapcsolatos gondot. Hogyan? Ezt rögtön kifejtjük Önnek!

Az tény, hogy nem minden raktár és tárolónak berendezett helyiség egyforma, ezért a raktárberendezést kell hozzájuk alakítani. A Salgó polcok olyan raktárberendezések, amik teljes mértékben alkalmazkodnak az aktuális térhez. Bármilyen formában össze lehet őket szerelni, olyan tárolók lesznek, amilyenre éppen szükség van belőlük. Ha kell, magasan nyújtóznak a plafon felé, de ha nincs annyi hely, akkor összehúzzák magukat. A polcok száma, illetve azok magassága is változtatható, a Salgó polcok magassága, szélessége, osztottsága egyedi igények alapján alakítható ki.

Tehát egy minőségi Salgó polcot többször, több helyen is használni lehet, mert egyszerűen csak át kell alakítani. Hogyan? A Salgó polcok között kétféle típust lehet megkülönböztetni. Az egyik a csavaros, a másik pedig a csavarmentes, vagyis a kapcsos változat. A Salgó polcokat úgy tervezték, hogy gyakorlatilag minden eszköz és segítség nélkül lehet őket összeszerelni és szétszerelni is. Emellett természetesen a teherbírásukra sem lehet panasz, a sokoldalúságuknak ez a tulajdonság is a része. A különböző súlyú és méretű áruk széles skáláját lehet Salgó polcokon raktározni, anélkül, hogy hirtelen megadnák magukat. Éveken át kitartanak, a rozsda is elkerüli őket, egyéb módon sem hajlanak arra, hogy gyorsan tönkre menjenek.

A Salgó polcok könnyen kezelhetőek, egyszerűen szállíthatók, nem okoznak csalódást hosszú távon sem. Ha felkeltettük az érdeklődését a Salgó polcok iránt, keressen fel minket elérhetőségeinken, és vásároljon minőségi raktárberendezést!

Salgó polcok   A Salgó polcokkal egyszerűen maximalizálhatja raktára hatékonyságát!

Minden cég működésének egyik sarkalatos pontja a termékeik és alapanyagaik tárolásának hogyan-ja. A raktározás az egyik ütőér a vállalkozás testében, hiszen ide érkeznek be a kész termékek, innen szállítják őket a boltok polcaira, ahonnan a vásárlók otthonaiban ér véget az útjuk.

A strapabíró és könnyen összeszerelhető, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Salgó polcokkal nagy előnyökre lehet szert tenni. A Salgó polcok az egyszerűség jegyében készültek, gyorsan és könnyen összeszerelhetőek, hiszen csak néhány elemből állnak. Alapelemei a láb- vagy oszlopprofilok, amelyek L alakú elemek, ezeket pedig többféle méretben kérheti, hogy valóban az Ön igényeihez tökéletesen illő végeredményt kapja! Ezekhez az oszlopokhoz kapcsolódnak csavarokkal a polcok, polctálcák, melyeknek teherbírását minden esetben ellenőrizni kell még a vásárlás előtt, hogy véletlenül se történhessen semmilyen baleset. Nagy szükség van még a háromszög alakú sarokelemekre is, amelyek a polcokat nem csak merevítik és rögzítik, de ezzel növelik a Salgó polcok terhelhetőségét is. Nagy előny még ezekkel a polcokkal kapcsolatban, hogy amennyiben Ön átrendezné vagy új helyre költöztetné a raktárát, amilyen könnyű volt összeszerelnie, olyan játszi könnyedséggel is szerelheti szét őket. Ezáltal egyszerűen elemeikre bontva is szállíthatóak lesznek a Salgó polcok, ami sokkal kevesebb gonddal jár. Ha több helyre van szüksége, a Salgó polcok elemei úgy vannak kialakítva, hogy azok bármikor tetszés szerint bővíthetőek legyenek, így nem kell egy új raktárhelyiséget bérelnie, amivel rengeteg pénzt megspórolhat!

Ha Ön is egy kiemelkedő ár-érték arányú praktikus és sokoldalú megoldást keres meglévő vagy berendezni kívánt raktárába, a Salgó polcokban nem fog csalódni! Cégünk mindenben a segítségére lesz, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő polcrendszer kialakítását! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Salgó polcok   Mi a raktári polcok legfontosabb előnye?

Ha raktározásról van szó, manapság rengeteg berendezés közül válogathatnak a vevők, így mindenki megtalálja azokat a polcrendszereket, állványokat, amelyekkel megkönnyíthetik a tárolást és a rendszerezést az adott munkaterületen. Mostanában leginkább olyan termékeket keresnek az ügyfelek, amelyekkel könnyedén és okosan, százszázalékban ki tudják használni a rendelkezésre álló területet. Ha Ön is ilyen berendezést szeretne vásárolni, válassza a raktári polcokat!

A raktári polcok több előnnyel is rendelkeznek, amelyek közül a legfontosabb, hogy a polcok a széles méretválasztéknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodnak bármilyen térkialakításhoz, így kellően ki lehet használni a raktár egész helyiségét. Akár faltól falig és földtől plafonig is be tudja telepíteni a teret! A raktári polcoknál csupán arra kell figyelnie, hogy a sorok között, a biztonságos közlekedés megteremtéséhez legalább 800 mm széles közlekedő folyosó maradjon. Amennyiben a polcok magassága több, mint ötszöröse a polcok mélységének, akkor egyúttal a falhoz is rögzíteni kell majd a berendezéseket! Ha a munkaterület belmagassága lehetővé teszi, érdemes elgondolkodni a raktári polcok galériás elrendezésén is, ugyanis így az alapterületen dupla nagyságú tárolót, raktározási részt tud létrehozni. Ezzel rengeteg pénzt is lehet spórolni, hiszen egy ilyen bővítéssel nem kell új raktárhelyiség megvásárlásán vagy bérlésén gondolkodni, ez pedig anyagi szempontból hosszú távon mindenképp a cég javára válik.

Használja ki Ön is okosan, könnyedén a rendelkezésre álló területet raktári polcokkal! Tőlünk megbízható, masszív berendezéseket szerezhet be, amelyek hosszú éveken át ki tudják szolgálni majd cégét. Raktári polcainkat egyszerű összeszerelni, rendkívül biztonságosak és nagy teherbírásúak. Ha kérdései lennének berendezéseinkkel kapcsolatban vagy a raktári polcok terén egyedi igényei vannak, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak!

Salgó polcok   Masszív irattári polcok könyvelő irodákba

Egy könyvelő irodában mindig rengeteg az irat, hiszen általában több cégnek is egyidejűleg itt vannak a számlái, szerződései és rengeteg más dokumentum is. Ezeknek az iratoknak a tárolása bizony helyet igényel, de nem szabad azt a tényt sem elfelejteni, hogy az irodában használt polcrendszernek nagy súlyt kell elbírnia. A célra tökéletesen megfelelnek a Salgó polcok.

A Salgó polcokat igen nagy súlyok tárolására tervezték, emiatt is ajánljuk ezeket nagyobb könyvelő irodáknak, ahol szükség van erre a teherbírásra. További előnyös tulajdonságuk, hogy bővíthetőek, valamint, hogy könnyen tisztíthatóak. Karbantartást nem igényelnek, ezért jó választásnak bizonyulnak, ha valaki megbízható, strapabíró és hosszan tartó megoldást keres az iratok tárolására.

Ha Ön is ebben a helyzetben van, és könyvelő irodába keres masszív polcrendszert, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot! Hozzon jó döntést, és válassza a Salgó polcokat, melyek hosszú évekre megszabadítják majd a hasonló problémáktól!

               Salgó polcok   A Salgó polc tökéletes választás autószerelő műhelyekbe is!

Minden cégnek megbízható, erős állványra van szüksége a termékek tárolásához, ám ez különösen fontos a nagysúlyú termékekkel, eszközökkel rendelkező vállalkozások esetében, mint például az autószerelő műhelyek. A Salgó polcok ilyenkor is tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen nagy teherbírással rendelkeznek és masszív kialakításuknak köszönhetően igen stabilak is.

Egy autószerelő műhelyben rengeteg a nehéz alkatrész, amiknek a tárolása nem csak nagy helyet, hanem erős lábakon álló polcrendszert is igényel. Nem szabad megfeledkezni továbbá a javításhoz használt, súlyos eszközökről, berendezésekről sem. A Salgó polcok nem csak stabilak, hanem a sérülékenység sem jellemző rájuk, a polcrendszerek hosszú időn keresztül tudják kiszolgálni a járműjavítással foglalkozó cégeket is.

Önnek pontosan erre van szüksége? Keressen fel minket bátran, ismerje meg a Salgó polcokat! Ha termékeinkkel kapcsolatos kérdése van, kollégáink készséggel tájékoztatják mindenről.

               Salgó polcok   A Salgó állvány teherbírása kivételes!

A raktárak, irattárak alapvető berendezései közé tartoznak az állványok és a polcrendszerek, amik alkalmasak arra, hogy helytakarékos tárolást biztosítsanak mindannak az árumennyiségnek, ami a raktárban, irattárban elhelyezésre kerül. Többféle polcrendszer és állványrendszer is képviselteti magát a piacon, amikből ki lehet választani, hogy pontosan melyik típus az, ami a leginkább megfelel az aktuális igényeknek, de az egyik legismertebb és legnépszerűbb tároló nem más, mint a Salgó állvány.

A Salgó állványokból többféle létezik, nevezetesen a csavaros és a polckapcsos változat. Az egyik legalapvetőbb választási szempont az, hogy az állványok és polcok mekkora teherbírással rendelkeznek. Hiába helytakarékos a kialakításuk, hiába könnyű őket mozgatni, ha rövid idő elteltével bebizonyosodik róluk, hogy a rájuk pakolt terhet nem képesek megtartani.

A Salgó állványok mindkét változata képes nagyobb súllyal is megbirkózni, sokan nem is gondolnák, mekkora valójában a teherbírásuk. A csavaros és a polckapcsos Salgó állványok is hosszú távon helyt állnak, akár a több száz kg-ot is képesek biztonságosan megtartani oszloppáronként. Ennek köszönhetően nyugodtan lehet az árut polconként halmozni, azaz nagyobb mennyiséget is kipakolni egy polcra, így az elosztásnál nem kell feltétlenül a súlyra hagyatkozni. Ráadásul bármikor szétszerelhető, bővíthető és variálható mindegyik változata. A Salgó állványok felhasználásával sokkal több dolgot lehet tárolni a raktárban, mint ahogyan azt elsőre képzelnénk!

Amennyiben fontos Önnek, hogy a raktára, irattára teljes mértékben az igényeinek megfelelő berendezéssel legyen megtöltve, és ezáltal tökéletes helykihasználást, valamint biztonságos tárolást valósítson meg, keressen fel minket bizalommal! Szívesen segítünk kiválasztani az Ön számára legjobb Salgó állványt. Kínálatunkban a csavaros és a kapcsos modellek is megtalálhatóak magas minőségben. A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

               Salgó polcrendszerek   A Salgó polcrendszerek használatával elég hely jut mindennek az irodában!

Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan és célratörően tudjon működni, a legapróbb részleteknek is stimmelniük kell. Arra kell törekedni, hogy a minden, még a bútorok, a berendezések és a kiegészítők is ennek szolgálatában álljanak, máskülönben csak azt érjük el, hogy akaratlanul is hátráltatjuk magunkat, és nem értjük, hogy mi ennek a valódi oka.

Igen, nagy jelentőséget kell tehát tulajdonítani akár annak is, hogy az iratokat miben tároljuk. Alapvető irodai kiegészítők erre a célra a szekrények, polcok. Ma már polcrendszerből is sokféle létezik; de melyik az, ami a legjobban képes kiszolgálni egy konkrét cég egyedi igényeit? A Salgó polcrendszerekkel, gördíthető irattári állványokkal megéri egy próbát tenni!

A Salgó polcrendszerek a raktározás világában jól ismert és méltán népszerű tárolóelemek, amiket a célnak megfelelően sokoldalúra terveztek, éppen ezért megállják a helyüket az iroda világában is, így érdemes számolni velük. A Salgó polcrendszerek és gördíthető állványok kerülhetnek irattárba, raktárba, irodába és bárhová, ahol szükség van nagy kapacitású és meggyőző teherbírású tárolórendszerekre. A Salgó polcrendszerek pontosan ilyenek, de ennél sokkal többet is tudnak.

A Salgó polcrendszer többféle kivitelezésben kapható, tehát polcállító kapcsos és csavaros változatban is. Ha nem akar a csavarozással fáradni, vagy szeretné gyorsan és egyszerűen variálni a polcokat, akkor a kapcsos polcrendszer az Önnek való megoldás. A Salgó polcrendszerek tetszés szerint állíthatóak, a magasságuk és a polcok közti távolságok is, ráadásul a gördíthető polcokkal még rengeteg helyet is spórolhat, miközben nagy mennyiségű dokumentumot tárolhat egyetlen helyiségben!

Amennyiben meggyőztük, és úgy gondolja, hogy Önnek nem is egy, de egyszerre több Salgó polcrendszerre is szüksége lenne, használja ki az alkalmat, és rendeljen tőlünk! A cégünk honlapján megtalálható elérhetőségeink valamelyikén kérhet részletes tájékoztatást a termékeinkről! Vegye fel velünk a kapcsolatot akkor is, ha rendelését szeretné leadni!

               Salgó polcrendszerek   Cserélje le az irattár berendezéseit Salgó polcokra!

Sok irattárban olyan szekrényeket, polcokat lehet találni, amelyek már igencsak elhasználódtak az évek során. A berendezések ezért egy idő után képtelenek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul balesetveszélyessé is válhat a használatuk. Ha az Ön irányítása alatt álló irattárban is régi, használt berendezések találhatóak, és lecserélné azokat, fedezze fel a Salgó polcok választékát!

A Salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak a különböző méretű irattárakba, kis alapterületű irattárakba a gördíthető Salgó állványrendszer a helytakarékos megoldás. Masszív, időtálló darabok, amelyek nap, mint nap képesek biztosítani a megfelelő munkakörülményeket az irattárban is. Strapabíró, magas teherbírás jellemzi a Salgó polcokat, melyek rakodófelületein kényelmesen és átláthatóan rendszerezheti a dokumentumokat. Berendezéseinknek nemcsak funkcióit élvezheti a megvásárlásuk után, hanem küllemüket is, mivel a Salgó polcok megfelelő felületkezelést kapnak, így az idő múlása megjelenésükön sem látszódik meg.

Ha felkeltettük érdeklődését, és mihamarabb a régi berendezések cseréje mellett döntene, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon irattárába Salgó polcot!

                 Az irattárban könnyen elveszhet Salgó polcok nélkül!

A legtöbb esetben az irattár hatalmas területet foglal el, ami nem véletlen, hiszen egy cég életében számtalan dokumentumra és iratra van szükség, erre ad megoldást a gördíthető alvázon megépíthető Salgó (állvány) felépítmény. Ezeknek egy részét ugyan nem nap, mint nap használják, mégis bármikor szükség lehet rájuk, addig is az irattárban tökéletes helyük lesz. Ahhoz, hogy később ezeket a dokumentumokat meg lehessen találni, elengedhetetlen a Salgó polcok, gördíthető állványok használata.

A gördíthető Salgó polcokkal átláthatóan rendszerezve raktározhatja el az ideiglenesen nem használt iratokat, így, ha a jövőben bármikor szüksége lenne rájuk, rövid idő alatt, könnyedén meglelheti őket. Ha Salgó polcok helyett a földön tárolja az iratokat, akkor nagyon hamar káosz és rendszerezetlen irattár alakul ki, így egy dokumentum megkeresése hosszú időbe telhet, ami pedig a munkavégzés hatékonyságára negatív hatással van.

Ha Önnek is szüksége van gördíthető Salgó polcokra az irattárába, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és szerezze be vállalkozása számára ezeket a praktikus berendezéseket!

                 Salgó polcokkal könnyen rendet tehet a garázsban is!

Egy garázsban sokféle holmi összegyűlhet, hiszen alapvetően tárolóhelyről van szó. Ha nem tudjuk elég jól rendszerezni ezeket a holmikat, a garázs könnyen rumlis, koszos hellyé válhat, ahol soha nem találjuk, amit keresünk, és minden szanaszét hever. Ha elege van ebből a káoszból, vásároljon a garázsba Salgó polcrendszert!

Miért legyen Salgó polc a garázsban, ahhoz, hogy rendet tarthasson? A Salgó polcok olyan tárolók, amik a komoly raktárakban már bizonyítottak. Anyaguk és kialakításuk is tökéletes tárolókká teszi őket, és felváltja az egyszerűbb, „egynyári” állványokat. Erős, tartós és strapabíró fémből készülnek, ami nem vetemedik, nem kopik, nem árt nekik a hőmérséklet-ingadozás. terhelés és az időjárás sem. A Salgó polcok szerkezeti kialakítása nem csupán azt teszi lehetővé, hogy az igényei szerint variálja az elemeket, akár polcállító kapocs segítségével és helyezze el a polcokat, de azt is, hogy szinte bármit rájuk pakoljon. A gumiabroncstól kezdve a szerszámos ládákon és benzines kannákon át egészen a karácsonyfadíszekig; ez meg sem kottyan a Salgó polcoknak!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha úgy gondolja, hogy már csak egy Salgó polc hiányzik a garázsából, és rendeljen megbízható polcrendszereket megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért minket válasszon?

 • Vásárlócentrikus hozzáállás.
 • Mindent megteszünk, hogy a vevőink maximálisan ki legyenek szolgálva (pl. díjmentes felmérés, szakszerű tanácsadás).
 • Gyors, rugalmas és hatékony kiszolgálás.
 • Valódi Salgó polcot árulunk, amelyekkel sokan leváltják az instabil termékeket.
 • Közel 30 éves szakmai tapasztalat.
 • Szakszerű, képzett szakember háttér
Árajánlatkérés
              Magyarországon legnépszerűbb a Salgó polcos állványrendszer. A Salgó polcrendszer lyukasztott profilokból (láb), polcokból, talplemezekből, csavarok és saroklemez összeszereléséből állítható össze. Az Salgó polcos állvány elemekből felépíthető gördíthető, galériás polcrendszer vagy egyedi szerkezet is.
Általános szerződési feltételek Garancia Szállítási feltételek Adatkezelési feltételek
Store Design Kft.
info@storedesign.hu
+36 1 / 445-0464
+36 30/955-9755

Salgó polc

 • Irattárak
 • Raktárak
 • Garázs, spajz
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Raktári állványok

 • Gyárak
 • Raktárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Galériák, pódiumok

 • Raktárak
 • Irattárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyéb kialakítások
 •  

  Múzeum berendezés

 • Üveges vitrinek
 • Képtárolók
 • Paravánok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Gördíthető állványok

 • Irattárak, raktárak
 • Üzemek, gyárak
 • Egyéb kialakítások

 •  

  Egyedi kialakítások

 • Térelválasztók
 • Irányító irodák
 • Mobil képtárolók
 • Egyéb kialakítások
 •  
  Tervezze meg polcrendszerét a 2D Salgó polctervezőnkben! Tervezés megkezdése Kalkuláció készítést követően kérje egyedi kedvezményét!
  Twitter
  Tweet
  Youtube
  Blogger
  Pinterest
  Telefon:+36-1/445-0464
  Telefon:+36-30/955-9755
  E-mail:info@storedesign.hu
  Elérhetõségek