Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Salgó polc, csavaros

Népszerűsége több mint 60 éve rendíthetetlen. A Salgó csavaros állványrendszereknek egyszerűségükben és megbízhatóságukban rejlik. A Salgó polcot úgy fejlesztették ki, hogy szabvány elemeit később cserélni, bővíteni illetve variálni lehessen. Magas teherbírás és strapabíró kivitel jellemzi. A Salgó csavaros polc választható horganyzott és porszórt kivitelben a helyiséggel harmonizáló színekben. A csavaros Salgó polcok polckapoccsal könnyen összeállíthatók, könnyen szétszedhetők. Felhasználási területe változatos, különböző teherbírásának köszönhetően kiválóan helytáll raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, otthonában.

Szerelési segédlet
Letöltés
NINCS KÉP

Profil
KÉP

Csavarkötésű Salgó polc
KÉP

Saroklemez
KÉP

Talplemez
KÉP

Kötő és rögzítő elemek
KÉP

Kiegészítők

Profil

A Salgó polc profilok gyors megoldást kínálnak egyszerű és speciális raktártechnikai konstrukció építéséhez egyaránt. Készíthető belőlük Salgó polcos állvány, irattári állvány, lépcső, galéria, térelválasztó, asztal. A Salgó polc profilok felhasználásával nagy teherbírású pódium és dobogó is készíthető, nemcsak állványok oszlopaként(láb) funkcionál, hanem önnálló elemként, pl. csarnok tartóoszlopa és rácsos tartószerkezetként is felhasználható. Gyorsan összeszerelhető és rendkívül stabil. A profilok horganyzott, illetve többféle RAL porszórt színben is rendelhető.

Salgó polc profilok:
Salgó P140 Keresztmetszet: 34x34x1,75 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P160 Keresztmetszet: 40x40x2 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P225 Keresztmetszet: 41x62x2 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P260 Keresztmetszet: 45x66x2,5 mm;Hossz: 1981, 2440, 3048, 3962 mm
Salgó P345 Keresztmetszet: 43x87x43x2 mm;Hossz: 3048 mm
Salgó merevítő Keresztmetszet: 38x2 mm;Hossz: 3048 mm
Salgó pánt (lyukasztott laposacél) 38x2 mm;Hossz: 3048 mm

Salgó Polc

Salgó polcot a profilhoz csavarral rögzítjük, és saroklemezekkel stabilizáljuk az állványrendszert. Salgó polcos állványrendszer funkcióváltozás esetén polcállító kapocs segítségével bővíthető és a Salgó polcok így egyszerűen rögzíthetők. Polcállító kapoccsal a polcközök tetszés szerint állíthatók. A Salgó polcok terhelhetősége szükség szerint 90 és 300 kg között változhat. A Salgó polcok készülhetnek perforált változatban, amiben a polcosztó lapok, illetve a pálcák helyezhetők.

Saroklemez

A Salgó polcrendszerek stabilitását, a Salgó polcok megfelelő rögzítését biztosító elem. A sarokelemek mennyisége nagyban változik a mezőnkénti polcok számától(pl. négy Salgó polcos állvány esetén alsó és alulról a harmadik Salgó polc rögzítése szükséges saroklemezzel). A felső Salgó polcot soha nem építünk saroklemezzel. Anyaga: kiváló minőségű, hidegen hengerelt acél. Felülete, igény szerint lehet horganyzott vagy porszórt kivitelű.
Horganyzott kivitelben a salgó saroklemezek ára kedvezőbb.

Talplemez

A Salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott, vagy porfestett.

Salgó talplemezek szimpla kivitelét az fűzött mezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó szimpla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el. Salgó talplemezeket dupla kivitelét az alapmezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó dupla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el.

Kötő és rögzítő elemek

A rögzítést M8x16-os csavarral és hozzátartozó 8-as anyával végezzük. Kulcsnyílás 13-as, a szerelést célszerű csillag és villás kulcs segítségével végezni. A polckapocs a kiválasztott szintre egyszerű oldalfordító muzdulattal a Salgó profil perforált osztásába helyezhető és a profil hosszanti irányával párhuzamosan beigazítandó.

Kiegészítők

Címketartók

Áttolásgátló

Kidőlésgátló

Polcosztó

Borítólemez


Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Salgó polc, kapcsolható

A kapcsolható Salgó polcokat úgy fejlesztették ki, hogy szabvány elemeit később cserélni, kompozíciójukat variálni lehessen. Magas teherbírás és strapabíró kivitel jellemzi. Választható horganyzott és porszórt kivitelben a helyiséggel harmonizáló színekben. A csavarmentes (kapcsolható) Salgó polcos állványrendszerek könnyen összeállíthatók, könnyen szétszedhetők. Felhasználási területük változatos, különböző teherbírásának köszönhetően kiválóan helytáll raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, otthonában. A csavarmentes (kapcsolható) Salgó polcos állványrendszerben a csavarokat gerendák, és polckapcsok helyettesítik.
 
        
        
        
                             


NINCS KÉP

Keret
KÉP

Kapcsolható Salgó polc
KÉP

Kapcsolható talplemez
KÉP

Kötő és rögzítőelemek

Keret

Az előre szerelt keretek gyors megoldást kínálnak sztenderd és speciális konstrukciókhoz. Csavarmentes(kapcsolható) Salgó polcos állványok, asztalok kialakításához. Az elemekből készíthetünk egy, illetve többszintes rendszert, gyorsan összeszerelhetők és rendkívül stabilak. A keretek, Salgó polcok horganyzott, illetve porszórt kivitelben készülnek, de különböző RAL színekben is rendelhetők.

Salgó polc

Minden Salgó polc egy gerenda párral alkot egy tároló szintet egyúttal teherviselőként és merevítőként funkcionálnak. A többszörösen peremezett és préselt merevítéssel ellátott gerendák, Salgó polcok horganyzott, illetve porszórt kivitelben készülnek, de különböző RAL színekben is rendelhetők. A Salgó polc a keret oszlopába és a tartógerendába illeszthető. Minden Salgó polc és gerenda perforált az opcióként rendelhető polcosztó lapok, illetve a pálcák számára.

Talplemez

A Salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott, vagy porszórt.

Polckapocs

A polckapocs a keret oszlopába illeszthető. Az állványrendszer bővítésénél egyszerűen a megfelelő kiválasztott szintre behelyezzük, és a Salgó polcot ráültetjük. Kivitel horganyzott.


   Ügyeljen rá, hogy mindig eredeti Salgó polcot válasszon!

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások egyik fő kihívása, amivel meg kell küzdeniük, az a tárolás feladata. A raktárak, kisebb-nagyobb tárolóhelyek azért vannak, hogy ott az árut ne csak raktározzák, de közben meg is tudják őrizni annak eredeti és sértetlen állapotát, miközben a raktározással kapcsolatos feladatok menedzselése is fontos. A minőségi Salgó polcok használata szinte egy csapásra megold minden, a fentiekkel kapcsolatos gondot. Hogyan? Ezt rögtön kifejtjük Önnek!

Az tény, hogy nem minden raktár és tárolónak berendezett helyiség egyforma, ezért a raktárberendezést kell hozzájuk alakítani. A Salgó polcok olyan raktárberendezések, amik teljes mértékben alkalmazkodnak az aktuális térhez. Bármilyen formában össze lehet őket szerelni, olyan tárolók lesznek, amilyenre éppen szükség van belőlük. Ha kell, magasan nyújtóznak a plafon felé, de ha nincs annyi hely, akkor összehúzzák magukat. A polcok száma, illetve azok magassága is változtatható, a Salgó polcok magassága, szélessége, osztottsága egyedi igények alapján alakítható ki.

Tehát egy minőségi Salgó polcot többször, több helyen is használni lehet, mert egyszerűen csak át kell alakítani. Hogyan? A Salgó polcok között kétféle típust lehet megkülönböztetni. Az egyik a csavaros, a másik pedig a csavarmentes, vagyis a kapcsos változat. A Salgó polcokat úgy tervezték, hogy gyakorlatilag minden eszköz és segítség nélkül lehet őket összeszerelni és szétszerelni is. Emellett természetesen a teherbírásukra sem lehet panasz, a sokoldalúságuknak ez a tulajdonság is a része. A különböző súlyú és méretű áruk széles skáláját lehet Salgó polcokon raktározni, anélkül, hogy hirtelen megadnák magukat. Éveken át kitartanak, a rozsda is elkerüli őket, egyéb módon sem hajlanak arra, hogy gyorsan tönkre menjenek.

A Salgó polcok könnyen kezelhetőek, egyszerűen szállíthatók, nem okoznak csalódást hosszú távon sem. Ha felkeltettük az érdeklődését a Salgó polcok iránt, keressen fel minket elérhetőségeinken, és vásároljon minőségi raktárberendezést!

Salgó polcok   A Salgó polcokkal egyszerűen maximalizálhatja raktára hatékonyságát!

Minden cég működésének egyik sarkalatos pontja a termékeik és alapanyagaik tárolásának hogyan-ja. A raktározás az egyik ütőér a vállalkozás testében, hiszen ide érkeznek be a kész termékek, innen szállítják őket a boltok polcaira, ahonnan a vásárlók otthonaiban ér véget az útjuk.

A strapabíró és könnyen összeszerelhető, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Salgó polcokkal nagy előnyökre lehet szert tenni. A Salgó polcok az egyszerűség jegyében készültek, gyorsan és könnyen összeszerelhetőek, hiszen csak néhány elemből állnak. Alapelemei a láb- vagy oszlopprofilok, amelyek L alakú elemek, ezeket pedig többféle méretben kérheti, hogy valóban az Ön igényeihez tökéletesen illő végeredményt kapja! Ezekhez az oszlopokhoz kapcsolódnak csavarokkal a polcok, polctálcák, melyeknek teherbírását minden esetben ellenőrizni kell még a vásárlás előtt, hogy véletlenül se történhessen semmilyen baleset. Nagy szükség van még a háromszög alakú sarokelemekre is, amelyek a polcokat nem csak merevítik és rögzítik, de ezzel növelik a Salgó polcok terhelhetőségét is. Nagy előny még ezekkel a polcokkal kapcsolatban, hogy amennyiben Ön átrendezné vagy új helyre költöztetné a raktárát, amilyen könnyű volt összeszerelnie, olyan játszi könnyedséggel is szerelheti szét őket. Ezáltal egyszerűen elemeikre bontva is szállíthatóak lesznek a Salgó polcok, ami sokkal kevesebb gonddal jár. Ha több helyre van szüksége, a Salgó polcok elemei úgy vannak kialakítva, hogy azok bármikor tetszés szerint bővíthetőek legyenek, így nem kell egy új raktárhelyiséget bérelnie, amivel rengeteg pénzt megspórolhat!

Ha Ön is egy kiemelkedő ár-érték arányú praktikus és sokoldalú megoldást keres meglévő vagy berendezni kívánt raktárába, a Salgó polcokban nem fog csalódni! Cégünk mindenben a segítségére lesz, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő polcrendszer kialakítását! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!

Salgó polcok   Mi a raktári polcok legfontosabb előnye?

Ha raktározásról van szó, manapság rengeteg berendezés közül válogathatnak a vevők, így mindenki megtalálja azokat a polcrendszereket, állványokat, amelyekkel megkönnyíthetik a tárolást és a rendszerezést az adott munkaterületen. Mostanában leginkább olyan termékeket keresnek az ügyfelek, amelyekkel könnyedén és okosan, százszázalékban ki tudják használni a rendelkezésre álló területet. Ha Ön is ilyen berendezést szeretne vásárolni, válassza a raktári polcokat!

A raktári polcok több előnnyel is rendelkeznek, amelyek közül a legfontosabb, hogy a polcok a széles méretválasztéknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodnak bármilyen térkialakításhoz, így kellően ki lehet használni a raktár egész helyiségét. Akár faltól falig és földtől plafonig is be tudja telepíteni a teret! A raktári polcoknál csupán arra kell figyelnie, hogy a sorok között, a biztonságos közlekedés megteremtéséhez legalább 800 mm széles közlekedő folyosó maradjon. Amennyiben a polcok magassága több, mint ötszöröse a polcok mélységének, akkor egyúttal a falhoz is rögzíteni kell majd a berendezéseket! Ha a munkaterület belmagassága lehetővé teszi, érdemes elgondolkodni a raktári polcok galériás elrendezésén is, ugyanis így az alapterületen dupla nagyságú tárolót, raktározási részt tud létrehozni. Ezzel rengeteg pénzt is lehet spórolni, hiszen egy ilyen bővítéssel nem kell új raktárhelyiség megvásárlásán vagy bérlésén gondolkodni, ez pedig anyagi szempontból hosszú távon mindenképp a cég javára válik.

Használja ki Ön is okosan, könnyedén a rendelkezésre álló területet raktári polcokkal! Tőlünk megbízható, masszív berendezéseket szerezhet be, amelyek hosszú éveken át ki tudják szolgálni majd cégét. Raktári polcainkat egyszerű összeszerelni, rendkívül biztonságosak és nagy teherbírásúak. Ha kérdései lennének berendezéseinkkel kapcsolatban vagy a raktári polcok terén egyedi igényei vannak, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak!

Salgó polcok   Masszív irattári polcok könyvelő irodákba

Egy könyvelő irodában mindig rengeteg az irat, hiszen általában több cégnek is egyidejűleg itt vannak a számlái, szerződései és rengeteg más dokumentum is. Ezeknek az iratoknak a tárolása bizony helyet igényel, de nem szabad azt a tényt sem elfelejteni, hogy az irodában használt polcrendszernek nagy súlyt kell elbírnia. A célra tökéletesen megfelelnek a Salgó polcok.

A Salgó polcokat igen nagy súlyok tárolására tervezték, emiatt is ajánljuk ezeket nagyobb könyvelő irodáknak, ahol szükség van erre a teherbírásra. További előnyös tulajdonságuk, hogy bővíthetőek, valamint, hogy könnyen tisztíthatóak. Karbantartást nem igényelnek, ezért jó választásnak bizonyulnak, ha valaki megbízható, strapabíró és hosszan tartó megoldást keres az iratok tárolására.

Ha Ön is ebben a helyzetben van, és könyvelő irodába keres masszív polcrendszert, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot! Hozzon jó döntést, és válassza a Salgó polcokat, melyek hosszú évekre megszabadítják majd a hasonló problémáktól!

               Salgó polcok   A Salgó polc tökéletes választás autószerelő műhelyekbe is!

Minden cégnek megbízható, erős állványra van szüksége a termékek tárolásához, ám ez különösen fontos a nagysúlyú termékekkel, eszközökkel rendelkező vállalkozások esetében, mint például az autószerelő műhelyek. A Salgó polcok ilyenkor is tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen nagy teherbírással rendelkeznek és masszív kialakításuknak köszönhetően igen stabilak is.

Egy autószerelő műhelyben rengeteg a nehéz alkatrész, amiknek a tárolása nem csak nagy helyet, hanem erős lábakon álló polcrendszert is igényel. Nem szabad megfeledkezni továbbá a javításhoz használt, súlyos eszközökről, berendezésekről sem. A Salgó polcok nem csak stabilak, hanem a sérülékenység sem jellemző rájuk, a polcrendszerek hosszú időn keresztül tudják kiszolgálni a járműjavítással foglalkozó cégeket is.

Önnek pontosan erre van szüksége? Keressen fel minket bátran, ismerje meg a Salgó polcokat! Ha termékeinkkel kapcsolatos kérdése van, kollégáink készséggel tájékoztatják mindenről.

               Salgó polcok   A Salgó állvány teherbírása kivételes!

A raktárak, irattárak alapvető berendezései közé tartoznak az állványok és a polcrendszerek, amik alkalmasak arra, hogy helytakarékos tárolást biztosítsanak mindannak az árumennyiségnek, ami a raktárban, irattárban elhelyezésre kerül. Többféle polcrendszer és állványrendszer is képviselteti magát a piacon, amikből ki lehet választani, hogy pontosan melyik típus az, ami a leginkább megfelel az aktuális igényeknek, de az egyik legismertebb és legnépszerűbb tároló nem más, mint a Salgó állvány.

A Salgó állványokból többféle létezik, nevezetesen a csavaros és a polckapcsos változat. Az egyik legalapvetőbb választási szempont az, hogy az állványok és polcok mekkora teherbírással rendelkeznek. Hiába helytakarékos a kialakításuk, hiába könnyű őket mozgatni, ha rövid idő elteltével bebizonyosodik róluk, hogy a rájuk pakolt terhet nem képesek megtartani.

A Salgó állványok mindkét változata képes nagyobb súllyal is megbirkózni, sokan nem is gondolnák, mekkora valójában a teherbírásuk. A csavaros és a polckapcsos Salgó állványok is hosszú távon helyt állnak, akár a több száz kg-ot is képesek biztonságosan megtartani oszloppáronként. Ennek köszönhetően nyugodtan lehet az árut polconként halmozni, azaz nagyobb mennyiséget is kipakolni egy polcra, így az elosztásnál nem kell feltétlenül a súlyra hagyatkozni. Ráadásul bármikor szétszerelhető, bővíthető és variálható mindegyik változata. A Salgó állványok felhasználásával sokkal több dolgot lehet tárolni a raktárban, mint ahogyan azt elsőre képzelnénk!

Amennyiben fontos Önnek, hogy a raktára, irattára teljes mértékben az igényeinek megfelelő berendezéssel legyen megtöltve, és ezáltal tökéletes helykihasználást, valamint biztonságos tárolást valósítson meg, keressen fel minket bizalommal! Szívesen segítünk kiválasztani az Ön számára legjobb Salgó állványt. Kínálatunkban a csavaros és a kapcsos modellek is megtalálhatóak magas minőségben. A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

               Salgó polcrendszerek   A Salgó polcrendszerek használatával elég hely jut mindennek az irodában!

Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan és célratörően tudjon működni, a legapróbb részleteknek is stimmelniük kell. Arra kell törekedni, hogy a minden, még a bútorok, a berendezések és a kiegészítők is ennek szolgálatában álljanak, máskülönben csak azt érjük el, hogy akaratlanul is hátráltatjuk magunkat, és nem értjük, hogy mi ennek a valódi oka.

Igen, nagy jelentőséget kell tehát tulajdonítani akár annak is, hogy az iratokat miben tároljuk. Alapvető irodai kiegészítők erre a célra a szekrények, polcok. Ma már polcrendszerből is sokféle létezik; de melyik az, ami a legjobban képes kiszolgálni egy konkrét cég egyedi igényeit? A Salgó polcrendszerekkel, gördíthető irattári állványokkal megéri egy próbát tenni!

A Salgó polcrendszerek a raktározás világában jól ismert és méltán népszerű tárolóelemek, amiket a célnak megfelelően sokoldalúra terveztek, éppen ezért megállják a helyüket az iroda világában is, így érdemes számolni velük. A Salgó polcrendszerek és gördíthető állványok kerülhetnek irattárba, raktárba, irodába és bárhová, ahol szükség van nagy kapacitású és meggyőző teherbírású tárolórendszerekre. A Salgó polcrendszerek pontosan ilyenek, de ennél sokkal többet is tudnak.

A Salgó polcrendszer többféle kivitelezésben kapható, tehát polcállító kapcsos és csavaros változatban is. Ha nem akar a csavarozással fáradni, vagy szeretné gyorsan és egyszerűen variálni a polcokat, akkor a kapcsos polcrendszer az Önnek való megoldás. A Salgó polcrendszerek tetszés szerint állíthatóak, a magasságuk és a polcok közti távolságok is, ráadásul a gördíthető polcokkal még rengeteg helyet is spórolhat, miközben nagy mennyiségű dokumentumot tárolhat egyetlen helyiségben!

Amennyiben meggyőztük, és úgy gondolja, hogy Önnek nem is egy, de egyszerre több Salgó polcrendszerre is szüksége lenne, használja ki az alkalmat, és rendeljen tőlünk! A cégünk honlapján megtalálható elérhetőségeink valamelyikén kérhet részletes tájékoztatást a termékeinkről! Vegye fel velünk a kapcsolatot akkor is, ha rendelését szeretné leadni!

               Salgó polcrendszerek   Cserélje le az irattár berendezéseit Salgó polcokra!

Sok irattárban olyan szekrényeket, polcokat lehet találni, amelyek már igencsak elhasználódtak az évek során. A berendezések ezért egy idő után képtelenek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul balesetveszélyessé is válhat a használatuk. Ha az Ön irányítása alatt álló irattárban is régi, használt berendezések találhatóak, és lecserélné azokat, fedezze fel a Salgó polcok választékát!

A Salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak a különböző méretű irattárakba, kis alapterületű irattárakba a gördíthető Salgó állványrendszer a helytakarékos megoldás. Masszív, időtálló darabok, amelyek nap, mint nap képesek biztosítani a megfelelő munkakörülményeket az irattárban is. Strapabíró, magas teherbírás jellemzi a Salgó polcokat, melyek rakodófelületein kényelmesen és átláthatóan rendszerezheti a dokumentumokat. Berendezéseinknek nemcsak funkcióit élvezheti a megvásárlásuk után, hanem küllemüket is, mivel a Salgó polcok megfelelő felületkezelést kapnak, így az idő múlása megjelenésükön sem látszódik meg.

Ha felkeltettük érdeklődését, és mihamarabb a régi berendezések cseréje mellett döntene, vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon irattárába Salgó polcot!

                 Az irattárban könnyen elveszhet Salgó polcok nélkül!

A legtöbb esetben az irattár hatalmas területet foglal el, ami nem véletlen, hiszen egy cég életében számtalan dokumentumra és iratra van szükség, erre ad megoldást a gördíthető alvázon megépíthető Salgó (állvány) felépítmény. Ezeknek egy részét ugyan nem nap, mint nap használják, mégis bármikor szükség lehet rájuk, addig is az irattárban tökéletes helyük lesz. Ahhoz, hogy később ezeket a dokumentumokat meg lehessen találni, elengedhetetlen a Salgó polcok, gördíthető állványok használata.

A gördíthető Salgó polcokkal átláthatóan rendszerezve raktározhatja el az ideiglenesen nem használt iratokat, így, ha a jövőben bármikor szüksége lenne rájuk, rövid idő alatt, könnyedén meglelheti őket. Ha Salgó polcok helyett a földön tárolja az iratokat, akkor nagyon hamar káosz és rendszerezetlen irattár alakul ki, így egy dokumentum megkeresése hosszú időbe telhet, ami pedig a munkavégzés hatékonyságára negatív hatással van.

Ha Önnek is szüksége van gördíthető Salgó polcokra az irattárába, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és szerezze be vállalkozása számára ezeket a praktikus berendezéseket!

                 Salgó polcokkal könnyen rendet tehet a garázsban is!

Egy garázsban sokféle holmi összegyűlhet, hiszen alapvetően tárolóhelyről van szó. Ha nem tudjuk elég jól rendszerezni ezeket a holmikat, a garázs könnyen rumlis, koszos hellyé válhat, ahol soha nem találjuk, amit keresünk, és minden szanaszét hever. Ha elege van ebből a káoszból, vásároljon a garázsba Salgó polcrendszert!

Miért legyen Salgó polc a garázsban, ahhoz, hogy rendet tarthasson? A Salgó polcok olyan tárolók, amik a komoly raktárakban már bizonyítottak. Anyaguk és kialakításuk is tökéletes tárolókká teszi őket, és felváltja az egyszerűbb, „egynyári” állványokat. Erős, tartós és strapabíró fémből készülnek, ami nem vetemedik, nem kopik, nem árt nekik a hőmérséklet-ingadozás. terhelés és az időjárás sem. A Salgó polcok szerkezeti kialakítása nem csupán azt teszi lehetővé, hogy az igényei szerint variálja az elemeket, akár polcállító kapocs segítségével és helyezze el a polcokat, de azt is, hogy szinte bármit rájuk pakoljon. A gumiabroncstól kezdve a szerszámos ládákon és benzines kannákon át egészen a karácsonyfadíszekig; ez meg sem kottyan a Salgó polcoknak!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha úgy gondolja, hogy már csak egy Salgó polc hiányzik a garázsából, és rendeljen megbízható polcrendszereket megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért minket válasszon?

 • Vásárlócentrikus hozzáállás.
 • Mindent megteszünk, hogy a vevőink maximálisan ki legyenek szolgálva (pl. díjmentes felmérés, szakszerű tanácsadás).
 • Gyors, rugalmas és hatékony kiszolgálás.
 • Valódi Salgó polcot árulunk, amelyekkel sokan leváltják az instabil termékeket.
 • Közel 30 éves szakmai tapasztalat.
 • Szakszerű, képzett szakember háttér
Árajánlatkérés
              Magyarországon legnépszerűbb a Salgó polcos állványrendszer. A Salgó polcrendszer lyukasztott profilokból (láb), polcokból, talplemezekből, csavarok és saroklemez összeszereléséből állítható össze. Az Salgó polcos állvány elemekből felépíthető gördíthető, galériás polcrendszer vagy egyedi szerkezet is.
Általános szerződési feltételek Garancia Szállítási feltételek Adatkezelési feltételek
Store Design Kft.
info@storedesign.hu
+36 1 / 445-0464
+36 30/955-9755

Salgó polc

 • Irattárak
 • Raktárak
 • Garázs, spajz
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Raktári állványok

 • Gyárak
 • Raktárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Galériák, pódiumok

 • Raktárak
 • Irattárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyéb kialakítások
 •  

  Múzeum berendezés

 • Üveges vitrinek
 • Képtárolók
 • Paravánok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Gördíthető állványok

 • Irattárak, raktárak
 • Üzemek, gyárak
 • Egyéb kialakítások

 •  

  Egyedi kialakítások

 • Térelválasztók
 • Irányító irodák
 • Mobil képtárolók
 • Egyéb kialakítások
 •  
  Tervezze meg polcrendszerét a 2D Salgó polctervezőnkben! Tervezés megkezdése Kalkuláció készítést követően kérje egyedi kedvezményét!
  Twitter
  Tweet
  Youtube
  Blogger
  Telefon:+36-1/445-0464
  Telefon:+36-30/955-9755
  E-mail:info@storedesign.hu
  Elérhetõségek