Minőségi salgó polc kapcsán is tudunk segíteni!

Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Soros raklapos állványrendszer


A soros raklapos állvány ideális rendszer minden kereskedelemben előforduló termék tárolására. A soros raklapos állványok nagy árutérfogatot képesek tárolni a terhelhetőség miatt. Az állványrendszer teherbíró képessége nagyban függ a megfelelően méretezett alkatrészek beépítési mennyiségétől és magasságától, de a megfelelő elhelyezés is rendkívül fontos. A rendszer a csarnok méretére alakítható.
                                                             


NINCS KÉP

Keret
NINCS KÉP

Védelem
KÉP

Hossztartók
KÉP

Kiegészítők

Keret

Többféle kerettípus közül választhat:

1. Nyitott keret 2 vagy 3 összekötővel
2. Nagy teherbírású keret
3. Zárt keret

Az oszlopszélesség egységesen 50 mm.

U alakú oszlopvédő

U alakú felépített Salgó állványrendszerek köztes kereteit védi az oldal folyosó felőli targoncával megközelíthető oldalon.

Műanyag oszlopvédő

Félig rugalmas, sárga színű műanyagból készül, pántok segítségével közvetlenül az oszlopra rögzíthető.

Sarokvédő

Salgó állványrendszerek első és utolsó keretlábainak védelmére szolgál, a fő és oldalfolyosó felőli oldalon.

Keretvédő

Az állványsorok nagyobb targoncaforgalmú, főfolyosó felőli végén használandó biztonsági elem, ellenáll a nagyobb erejű ütközéseknek is.

Hossztartók

A polcok teherbírása növelhető hossztartóknak a kereszttartókba akasztásával. Még nagyobb teherbírás érhető el egy további hossztartó elhelyezésével.

Polcpanel

Lépcsős gerendára helyezve összefüggő tároló felületet kapunk az álványon belül.

Rácsos polc

Elősegíti a tárolt áru szellőzését és spinklerrel felszerelt állványokban is használható. Egyedi méretben készül, rendelhető lépcsős és zárt gerendához való kivitelben.

Pozdorjapolc

Gazdaságos és nagyteherbírású polc, ideális archiválási célokra valamint apróáru tárolására.

Keresztgerenda

Zárt gerendákra helyezve kiegészítő alátámasztásként szolgál a gyengébb raklapokhoz. Elérhető pozdorjalapot rögzítő kivitelben is.

Emelt keresztgerenda

Az emelt keresztgerenda segítségével könnyen letehetőek és felvehetőek sima aljú rakományok.

Rakatvezető keresztgerenda

Segít helyére igazítani a raklapot, vagy használható rácsos kalodák vagy egyéb talppal ellátott rakatok tárolására.

Hordótároló

Hordók vízszintes tárolására alkalmas, zárt kivitelű gerendákra illeszkedik.

Lemeztekercs tároló

Zárt gerendára helyezve tárolható rajta drót- vagy lemeztekercs.

Raklaptároló sín

Horganyzott, L profilú acél kiegészítő. Segítségével egyedi raklapos is könnyen és pontosan betárolhatóak.

Ikresítő

Segítségével a nagyobb stabilitás érdekében összeköthetők az egymásnak háttal felállított állványsorok.

Fali rögzítő

Segítségével a nagyobb stabilitás érdekében az állványok az épület falához vagy oszlopához rögzíthetőek.


Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Karos állványrendszerek

A karos állványok segítségével rendezetten tárolhatók csövek, zártszelvények, bútorlapok, szálanyagok, illetve olyan termékek, melyek hosszabbak, mint a két kar közötti tengelytávolság. A karos állványokkal szálanyag tárolóként is találkozhatunk a szakirodalomban. Az állványok egy, illetve két oldalas kivitelben készülnek tetszés szerint. Színét, méretét az Ön elvárásaihoz igazíthatjuk, hogy teljes mértékben megfeleljen csarnoka arculatának. Választható kül-, és beltéri kivitelben is. Többszintes tárolást tesz lehetővé. Ez az állványrendszer a sérülésmentes tárolás kulcsa. Választható kül-, és beltéri kivitelben is. Többszintes tárolást tesz lehetővé. Ez az állványrendszer a sérülésmentes tárolás kulcsa. A karok oldható csapos- vagy csavarkötéssel illeszkednek az oszlopokhoz. Az állványok magassága valamint a karok hossza és terhelhetősége a felhasználói igényekhez igazodva igen széles skálán mozog. Utólagos átalakítása nem igényel szakembert a szabvány elemek miatt.                                                        


NINCS KÉP

Állvány oszlop
NINCS KÉP

Tartókar
KÉP

Tartozékok, kiegészítők

Állvány oszlop

Függőleges tartóelem, az oszlopprofil homlok oldalán kialakított lyukak a tartó karok felfogató csavarjainak befogadására szolgálnak. A másik oldalon illetve a gerincen lévő lyukak az állványkeret összefogását biztosítják. Az oszlopprofilokon lévő osztásköz: a vevői igényekhez igazított. Az oszlopprofilhoz használt anyagok általában IPE acélprofil, normál I szelvény, vagy U szelvény. Pontos geometriája, az adott igénybevétel paramétereinek ismeretében határozható meg. Az állványoszlopok festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 színben.

Tartókar

Teherviselő elem fixen (hegesztve) vagy csavarkötéssel csatlakoztatható az állványoszlophoz. IPE, I, Zártszelvény profilból készülnek. Pontos geometriája, az adott igénybevétel paramétereinek ismeretében határozható meg.

Vízszintes összekötő

Az állvány oszlopokat (konzolokat) összetartó szerkezeti elem. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Keresztmerevítő elem

Általában köracélból készülnek, csatlakozó lemezekkel melyek a vízszintes összekötőkhöz kapcsolódnak egyik végük közvetlenül, másik végük jobbos-balos feszítőcsavarral, így pontosan beállíthatók az oszlopok stabil helyzete. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Leborulás gátló

(kivehető) a tartókarok illetve a talpgerenda végén lévő csőbe helyezhető köracél vagy cső, hossza függ a konkrét tárolási feladattól. Kivitel: Festett vagy horganyzott kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Terelő

A tartókar végén lévő elem, feladata a betároláskor az anyagmozgató berendezéssel történő véletlen ütközés kivédése a helyes pozicionálás segítése. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Talpgerenda

Vízszintes tartóelem a szerkezet talajhoz történő rögzítését annak stabilitását biztosítja. Az oszlophoz csavarozva vagy hegesztve kapcsolódik. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Alapcsavarok:

A szerkezet talajhoz történő rögzítését biztosítja Kivitel: horganyzott

Hordótámasz

A salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott, vagy porfestett.

Szimpla KÉP Dupla KÉP
Salgó talplemezek szimpla kivitelét az fűzött mezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó szimpla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el. Salgó talplemezeket dupla kivitelét az alapmezős szerelés esetén alkalmazzuk. Salgó dupla talplemezek horganyzott és festett kivitelben érhetők el.

Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Bejárható állványok

A targonca a rakatokkal az állványoszlopok között megy be az állványcsatornába. Ez a rendszer jól alkalmazható olyan egyforma áruk tárolására, amelyek rakatai nem halmazolhatók. Lassú az áru forgási sebessége, de nagy sűrűséggel tárolható a viszonylag egységes áruválaszték. Ez a tömör tárolási mód, főleg hűtött és mélyhűtött környezetben gazdaságos. Létezik már bejárható állváynak automatizált változata is, ami lehetővé teszi a rendelkezésre álló tér maximális kihasználását, árut mozgató kocsik segítségével. Ezzel a technikával védve az állványok lábait a gyakran előforduló sérülésektől.
              Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Gördíthető rakodólapos állvány

A gördíthető raklapállvány síneken fut, elektromos motorok hajtják és segítségével megduplázható a rendelkezésre álló területen tárolt rakatok száma. A rendszer kialakításának feltétele a jó minőségű, stabil padozat. Kezelését számtalan vezérlési lehetőség teszi mégkényelmesebbé.
              Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Többszintes állványok

A raklapállványból épített többszintes rendszerben járószintek kerülnek kialakításra, lehetővé téve a személyi közlekedést és árumozgatást a polcok között. Ideális többféle, eltérően csomagolt áru tárolására valamint kézzel történő kezelésére és maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló belmagasság.
                                     
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Push-Back állványok

A Push-Back állványok vagyis a betolókeretes raklapos állványok esetében is azonos a be- és kitárolási oldal. A bejárható állvánnyal szemben előnye, hogy jobban kezelhető, viszont mindössze 2-4 rakat egymás mögötti tárolását teszi lehetővé. Gazdaságosabb, mint más tömör tárolási módszer. Gyors hozzáférést enged a raklapokhoz és hagyományos targoncával is kiszolgálható.
              Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Átfutó állványok

Az átfutó állványok kiszolgálása két oldalról történik, az egyik a betárolási, másik a kitárolási oldal. Előszeretettel alkalmazzák romlandó, illetve rövidebb lejárati idejű áruk tárolására.
              Árajánlatkérés

Árajánlatkérés

   Szállító pályák

Darabáruk egyenkénti vagy ömlesztett anyagok tartályban, palettán, egyéb segédeszközön különböző távolságokra tetszőleges sebességgel való vízszintes vagy enyhén lejtős továbbítására alkalmazhatók a görgős szállítópályák, más néven görgősorok.
                 Raklapos állványrendszerrel rengeteg helyet nyerhet raktárában!

A raklapok rendkívül fontos szerepet töltenek be a különböző termékek szállításában, hiszen általuk sokkal egyszerűbben mozgathatók az árucikkek. Nem ritka, hogy még a raktározáskor sem kerülnek le a szállítmányok a palettákról, azonban ekkor a raklapok megfelelő elhelyezéséről gondoskodni kell, mert alapvetően jelentős területet foglalhatnak el. Ez akadályozza a gyors és hatékony munkavégzést, ráadásul eléggé balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki egy raklapokkal túlzsúfolt raktárhelyiségben. Amennyiben Ön hatékony megoldást keres a paletták tárolásához, ajánljuk figyelmébe raklapos állványrendszerünket!

Az általunk kínált raklapos állványokkal elfelejtheti a túlzsúfolt raktári környezetet, ugyanis a berendezésekkel sokkal átláthatóbban tárolhatók a paletták a szállítmányokkal együtt. Az átlátható tárolás óriási segítséget nyújt a hatékony és gyors munkavégzésben, ugyanis a dolgozók sokkal könnyebben megtalálhatják az éppen keresett raklapokat. A szellősebb, rendezettebb raktári környezet az alkalmazottak mentális állapotára is pozitív hatást gyakorol, így ez is hozzájárul a jobb teljesítményhez. A raklapos állványokkal maximálisan kihasználhatja a nagy belmagasságot, és a legjobb, hogy nem kell tartani a balesetektől sem. A berendezések megbízhatók, strapabírók, a legnagyobb terhelésnek is kiválóan ellenállnak, és kerülgetniük sem kell a munkavállalóknak. A raklapos állványrendszerek hosszú éveken át kiszolgálják Önt a vállalkozásában, így a berendezések megvásárlására befektetésként is tekinthet. Garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az általunk kínált megoldással.

Könnyítse meg a munkavégzést a raktári területen, szüntesse meg a túlzsúfolt, balesetmentes körülményeket az általunk kínált raklapos állványrendszerrel! Kérjen árajánlatot és rendelje meg tőlünk új berendezését! Cégünk igyekszik minél rövidebb időn belül elkészíteni a polcokat, így nem kell sokat várnia arra, hogy megtapasztalja az általunk kínált berendezések előnyeit. Ha szeretné leadni rendelését, vagy bővebb információkra lenne szüksége a raklapos állványokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

                 Raktári polcainkkal garantáltak a biztonságos munkakörülmények!

Manapság sok raktárban, ipari területen találhatók olyan raktári polcok, amik a koruk miatt igencsak rossz állapotúak. Ezeket több szempontból is kockázatos használni: egyrészt a munkavállalókra, másrészt a tárolni kívánt munkaeszközökre, termékekre jelentenek veszélyt. Sok helyen megpróbálják orvosolni a berendezések elöregedésükből fakadó hibáit, azonban ez gyakran rendkívül költséges, és nem is biztos, hogy tartós lesz a javítás végeredménye. Ilyen esetben már nem érdemes tovább halasztani az új raktári polcok beszerzését, hiszen állandó veszélyben nem tudják a dolgozók elvégezni teljeskörűen a feladataikat. Ha pedig az elöregedett bútorzat miatt következik be baleset, ezért akár az adott céget felelősségre is vonhatják. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen és ehhez hasonló helyzeteket megkockáztatni, szerezze be mihamarabb tőlünk az új raktári polcokat!

Raktári polcainkkal telephelyén ideális körülményeket alakíthat ki a mindennapi munkavégzéshez. Berendezéseink százszázalékban megbízhatók, amikkel biztonságban tudhatja a munkavállalóit és a tárolni kívánt munkaeszközöket, termékeket is. Raktári polcaink mellett az éves felülvizsgálatok, hatósági ellenőrzések sem fognak kellemetlenséget okozni, hiszen ezek a berendezések rendeltetésszerű használat esetén nem balesetveszélyesek. Termékeink hosszú éveken át gondoskodnak a megfelelő körülményekről, így a polcokra egyúttal befektetésként is tekinthet. Nálunk többféle megoldás közül is választhat a berendezésekkel kapcsolatban, így végre olyan polcokkal bővítheti a telephelyet, amik megfelelnek az elvárásainak. Termékeink a műhelyektől kezdve, az ipari területeken át, egészen a raktárakig többféle vállalkozásba is praktikusak.

Ne kockáztasson, hanem cserélje le mihamarabb a régi bútorzatot, ehhez pedig válassza az általunk kínált raktári polcokat! A termékek kedvező áron érhetők el kínálatunkban. Ismerkedjen meg a berendezésekkel honlapunkon, és ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

                 Raktárbővítés? Szerezze be kínálatunkból a raklapos állványokat!

Ha raktárbővítésre van szükség egy vállalkozásban, az mindig jót jelent, hiszen ez arra enged következtetni, hogy a cég népszerű, és a megnövekedett ügyfélkör kiszolgálásához fejlesztésekre van szükség. Ilyenkor az egyik legnagyobb kihívás az, hogy a kibővített területre például minőségi és megbízható raklapos állványokat szerezzenek be a cégtulajdonosok. Ha Ön is raktárbővítés előtt áll, és még nem tudja, honnan szerezze be raklapos állványait, fedezze fel választékunkat!

Raklapos állványaink minden olyan kritériumnak megfelelnek, amik felmerülhetnek az ilyen berendezések megvásárlásakor. Időtállóak, megbízhatóak, viszonylag könnyedén összeszerelhetőek, így a bővítés végeztével rövid időn belül már használatba is veheti az állványokat. Jól terhelhetőek, köszönhetően a masszív szerkezetüknek, tehát raklapos állványaink képesek lesznek lépést tartani cégének folyamatosan bővülő termékkészletével is. Berendezéseink különböző méretekben elérhetőek, így tökéletes tárolási körülményeket biztosítanak azoknak a termékeknek, amiket raklapokon helyeznek el a legyártásuk után. Állványaink valamennyi raklaptípus tárolására alkalmasak. Raktári állványainkkal százszázalékban kihasználhatja a kibővített, rendelkezésre álló területet. A végeredmény nem egy túlzsúfolt, rendetlen raktár, hanem átlátható és rendezett tárolóhelyiség. A raklapos állványok kialakítása esztétikai szempontból is eleget tesz a raktározási feladatoknak, elvárásoknak. Az ügyfelek bátran betérhetnek a területre, kellemetlen meglepetés nem fogja érni őket az összképpel kapcsolatban, így pozitív képet is festhet vállalkozásáról.

Raklapos állványaink mind szerkezetileg, mind esztétikailag megfelelőek kibővített raktárának berendezéséhez. Ismerkedjen meg termékeinkkel, azok kiegészítőivel, és ha szeretné megrendelni állványait, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen egyúttal árajánlatot is! Ha kérdései lennének, abban az esetben is forduljon hozzánk bizalommal!

                 Rend a raktárban, irattárban vagy múzeumban? Polcrendszereinkkel megvalósíthatja!

Legyen szó egy raktárról, irattárról vagy múzeumról, az emberek azt gondolnák, hogy rendkívül egyszerű rendet tartani tágas területeiken, pedig valójában könnyedén eluralkodhat a káosz, ha nem állnak rendelkezésre megfelelő, praktikusan kialakított Salgó polcok, állványok, vitrinek. Ha Ön is olyan berendezéseket szeretne vásárolni, amelyek ráhangolják az embereket a területeken a rend megőrzésére, ismerje meg választékunkat!

Vállalkozásunk célja, hogy termékeinkkel, úgy, mint a Salgó polcokkal, raktári állványokkal vagy fém polcokkal a különböző területek rendezettségéhez, átláthatóságához hozzájáruljunk, hiszen a rend egy sikeres cég vagy egy jól működő intézmény egyik alapvető feltétele. Nemcsak kész termékeket kínálunk ügyfeleinknek, hanem akár saját maguk is megtervezhetik 2D Salgó polctervezőnkkel azt a polcrendszert, amire szükségük van, így valóban egy olyan berendezést tudhatnak magukénak, ami az adott terület kiszolgálásához ideális.

Ha felkeltette érdeklődését bármelyik termékünk, vagy árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért minket válasszon?

Árajánlatkérés
              


Általános szerződési feltételek Garancia Szállítási feltételek Adatkezelési feltételek
Store Design Kft.
info@storedesign.hu
+36 1 / 445-0464
+36 30/955-9755

Salgó polc

 • Irattárak
 • Raktárak
 • Garázs, spajz
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Raktári állványok

 • Gyárak
 • Raktárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Galériák, pódiumok

 • Raktárak
 • Irattárak
 • Üzemcsarnokok
 • Egyéb kialakítások
 •  

  Múzeum berendezés

 • Üveges vitrinek
 • Képtárolók
 • Paravánok
 • Egyedi kialakítások
 •  

  Gördíthető állványok

 • Irattárak, raktárak
 • Üzemek, gyárak
 • Egyéb kialakítások

 •  

  Egyedi kialakítások

 • Térelválasztók
 • Irányító irodák
 • Mobil képtárolók
 • Egyéb kialakítások
 •  
  Tervezze meg polcrendszerét a 2D salgó polctervezőnkben! Tervezés megkezdése Kalkuláció készítést követően kérje egyedi kedvezményét!
  Twitter
  Tweet
  Youtube
  Blogger
  Telefon:+36-1/445-0464
  Telefon:+36-30/955-9755
  E-mail:info@storedesign.hu
  Elérhetõségek